BİNGÖL / KARLIOVA - Karabalçık İlkokulu

Karabalçık İlkokulu

KARABALÇIK KÖYÜ KARABALÇIK KÜME EVLERİ NO 52 KARLIOVA / BİNGÖL
Vizyon
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst seviyeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojik gelişmelerin ışığında yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Başlama Saati: 08:30 Bitiş Saati: 14:20
Okul merkezi kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Günlük ve her saat başı Karlıova-Bingöl Kooperatif Hattına bağlı minibüsler köyün 2km yakınından geçmektedir. Ayrıca köy minibüsleri de günlük il ve ilçe merkezine ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenler özel araçlarıyla ulaşımı sağlayabilmektedir.
Servis Bilgisi
İl ve ilçe merkezine giden servisler köye 2km mesafede bulunan Bingöl-Karlıova Karayolu güzergâhından geçmektedir.
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Köyümüz Bingöl il merkezine 58 km, Karlıova ilçe merkezine ise 18 km olup yolun tamamı asfalttır.